Frequente reizigerNieuwsRoutes

LOT kondigt nieuwe route naar VS aan

LOT Polish Airlines start op 2 juni 2020 een directe verbinding tussen Warschau en Washington D.C.

Route

Het is de tiende route tussen Polen en de Verenigde Staten voor de maatschappij. De bestemming zal drie keer per week worden aangevlogen door een Boeing 787 Dreamliner: op dinsdag, vrijdag en zondag om 16:50 vanuit Warschau (LO39) en om 22:25 vanuit Washington (LO40).

Wens

“Een directe vlucht van Warschau naar Washington D.C. heeft lang op ons wenslijstje gestaan. Tijdens uitgebreide analyses hebben we ons niet alleen gericht op het feit om de twee hoofdsteden met elkaar te verbinden, maar ook op het toeristische en zakelijke potentieel van deze verbinding”, zegt Rafał Milczarski, CEO van LOT.

Verbinding

Ook ontbreek het volgens LOT in Midden- en Oost-Europa aan een verbinding met Washington. “Nieuwe langeafstandsvluchten naar de VS vormen de ruggengraat van onze strategie en het blijft zeker niet bij deze nieuwe verbinding”, aldus Milczarski.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/