fbpx
Frequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

LOT kondigt nieuwe route naar VS aan

LOT Polish Airlines start op 2 juni 2020 een directe verbinding tussen Warschau en Washington D.C.

Route

Het is de tiende route tussen Polen en de Verenigde Staten voor de maatschappij. De bestemming zal drie keer per week worden aangevlogen door een Boeing 787 Dreamliner: op dinsdag, vrijdag en zondag om 16:50 vanuit Warschau (LO39) en om 22:25 vanuit Washington (LO40).

Wens

“Een directe vlucht van Warschau naar Washington D.C. heeft lang op ons wenslijstje gestaan. Tijdens uitgebreide analyses hebben we ons niet alleen gericht op het feit om de twee hoofdsteden met elkaar te verbinden, maar ook op het toeristische en zakelijke potentieel van deze verbinding”, zegt Rafał Milczarski, CEO van LOT.

Verbinding

Ook ontbreek het volgens LOT in Midden- en Oost-Europa aan een verbinding met Washington. “Nieuwe langeafstandsvluchten naar de VS vormen de ruggengraat van onze strategie en het blijft zeker niet bij deze nieuwe verbinding”, aldus Milczarski.

Bestel nu dit unieke schaalmodel van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een schaalmodel van de KLM B747-400 inclusief LED-verlichting. Het model is bijna 50cm lang, schaal 1:150. Bestel nu extra voordelig bij Up in the Sky: slechts €99,95 inclusief gratis verzending.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button