Editors choiceFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsRoutesTransavia

Transavia start eerder met routes Edinburgh en Bilbao

Transavia start eerder met de routes vanaf Rotterdam naar Edinburgh en Bilbao. Oorspronkelijk stonden de twee routes voor april 2020 gepland.

Edinburgh

De route naar Edinburgh zal van start gaan op donderdag 27 februari. In maart zal deze route dan op donderdag en zondag worden gevlogen en vanaf april wordt deze frequentie verhoogd naar vier keer per week.

Bilbao

De eerste vlucht naar Bilbao start op maandag 2 maart. Vanaf dan zal er op maandag, woensdag en vrijdag naar de Spaanse bestemming worden gevlogen.

Perugia

Vanaf april voegt Transavia ook Perugia toe als bestemming. De startdatum hiervan wordt niet naar voren gehaald. Met het toevoegen van de nieuwe bestemmingen verdwijnen er ook twee vanuit Rotterdam. Vanaf het zomerseizoen vliegt de maatschappij niet meer naar Lamezia Terme in Italië en het Franse Nice.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close