fbpx
Editors choiceFrequente reizigersNieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenTransavia

Transavia start eerder met routes Edinburgh en Bilbao

Transavia start eerder met de routes vanaf Rotterdam naar Edinburgh en Bilbao. Oorspronkelijk stonden de twee routes voor april 2020 gepland.

Edinburgh

De route naar Edinburgh zal van start gaan op donderdag 27 februari. In maart zal deze route dan op donderdag en zondag worden gevlogen en vanaf april wordt deze frequentie verhoogd naar vier keer per week.

Bilbao

De eerste vlucht naar Bilbao start op maandag 2 maart. Vanaf dan zal er op maandag, woensdag en vrijdag naar de Spaanse bestemming worden gevlogen.

Perugia

Vanaf april voegt Transavia ook Perugia toe als bestemming. De startdatum hiervan wordt niet naar voren gehaald. Met het toevoegen van de nieuwe bestemmingen verdwijnen er ook twee vanuit Rotterdam. Vanaf het zomerseizoen vliegt de maatschappij niet meer naar Lamezia Terme in Italiƫ en het Franse Nice.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button