fbpx
Naast het nieuwsOpmerkelijk

5x de leukste safety briefings van 2019

Veel maatschappijen maken een feestje van de safety briefings. Hetzij met een video, hetzij met een leuke steward(ess). Hier de vijf leukste safety briefings van 2019. Wat is jouw favoriet? Laat het ons weten in de comments!

5. All Nippon Airways

Met het oog op de Olympische spelen van 2020 in Tokio kan het geen kwaad om alvast wat leuke feiten over Japan te leren. ANA bracht in februari een safety video naar buiten waarin de passagiers kennis kunnen maken met de Japanse cultuur.

4. Westjet

Westjet heeft geen video nodig om passagiers te laten opletten bij het geven van de veiligheidsinstructies. Deze steward wist de passagiers op geheel eigen wijze bij zijn verhaal te betrekken.

3. United

Star Wars fans konden hun geluk niet op bij United Airlines. Naast een Star Wars livery van een 737-800, kwam de maatschappij met een Star Wars safety briefing.

2. Aeroflot

Met een mooie vrouw in de hoofdrol heb je natuurlijk meteen de aandacht, moeten ze bij Aeroflot gedacht hebben. Maar let je dan nog wel op de veiligheidsinstructies? Overigens is de maatschappij door de echte stewardessen aangeklaagd omdat de video niet realistisch zou zijn en geen eerlijke weergave was van de schoonheid van de stewardessen aan boord.

1. Turkish Airlines

In 2018 kwam Turkish Airlines al met een LEGO safety video, in 2019 bracht de maatschappij een nieuwe LEGO safety briefing uit ter gelegenheid van de LEGO Movie 2. Het grote verschil tussen de twee video’s is dat Batman gepromoveerd is tot regisseur. En daarmee staat deze veiligheidsvideo op nummer 1.

Deel 2

Deel 1 (2018)

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button