IncidentenIndustrieLow-costNieuwsOpmerkelijkVeiligheidVideoVideo opmerkelijk

Evacuatie door mogelijke brand tijdens de-icen A320 | video

Een Airbus A320 van Wizz Air moest zaterdag geëvacueerd worden tijdens het de-icen nadat grondpersoneel een mogelijke brand had gemeld aan de achterkant van het toestel. Alle inzittenden hebben het toestel veilig kunnen verlaten.

Rook

Na een inspectie werd geconcludeerd dat er geen sprake was van brand. Wel zou de verlichting van het vliegtuig de damp van de de-icing vloeistof op rook hebben kunnen laten lijken.

Passagiers

De vlucht zou van Debrecen (Hongarije) naar Parijs gaan onder vluchtnummer W6 7867. De inzittenden van het toestel zijn ondergebracht in hotels nabij de luchthaven. Zondag zullen zij alsnog naar Parijs vliegen. 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/