fbpx
Frequente reizigersNieuws

Brussels Airlines stopt met loyaliteitsprogramma ‘LOOP’

Brussels Airlines stopt met het loyaliteitsprogramma ‘LOOP’. Zo wil de maatschappij het loyaliteitsaanbod vereenvoudigen.

LOOP

Meer dan vier jaar geleden richtte Brussels Airlines het programma LOOP op, speciaal voor klanten die op regelmatige basis vliegen, maar niet genoeg om van de voordelen van het programma Miles & More gebruik te maken.

Uitgebreid

In die vier jaar is het aanbod van Miles & More uitgebreid, waarmee het volgens de maatschappij dicht in de buurt komt van LOOP. “Omdat veel LOOP-leden ook lid zijn van Miles & More en gezien de recente ontwikkelingen van het Miles & More loyaliteitsprogramma, hebben we besloten om LOOP niet langer aan te bieden en ons in plaats daarvan te richten op de aantrekkelijke voordelen van Miles & More”, aldus Brussels Airlines.

Punten

Vanaf 1 februari zal het niet langer mogelijk zijn om je in te schrijven voor LOOP en om LOOP’s te verdienen. Huidige LOOP-punten kunnen nog tot 31 januari gebruikt worden.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button