fbpx
Editors choiceNaast het nieuwsNL NieuwsSchiphol Airport

Het reilen en zeilen van Schiphol in beeld | Foto’s

Van de brandweer tot de bagagekelder, van de spotterplekken tot de platforms. De redacteuren en fotografen van Up komen overal op Schiphol. Met passie en vakmanschap legden de Up-fotografen in 2019 het reilen en zeilen van de luchthaven vast.

Schiphol.jpg

De mooiste foto’s zijn gebundeld in het boek Schiphol.jpg, dat hier te bestellen is met tien euro korting. In dit koffietafel fotoboek wordt de lezer meegenomen achter de schermen van de luchthaven. Hieronder een voorproefje.

©Ewout Pahud de Mortanges
©Ewout Pahud de Mortanges
©Ewout Pahud de Mortanges
©Ewout Pahud de Mortanges
©Ewout Pahud de Mortanges
©Ewout Pahud de Mortanges
©Ewout Pahud de Mortanges

Kan je niet genoeg krijgen van dit soort prachtige foto’s? Bestel dan snel Schiphol.jpg en ontvang €10,- euro korting!

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button