fbpx
Editors choiceNaast het nieuwsNL NieuwsSchiphol Airport

Het reilen en zeilen van Schiphol in beeld | Foto’s

Van de brandweer tot de bagagekelder, van de spotterplekken tot de platforms. De redacteuren en fotografen van Up komen overal op Schiphol. Met passie en vakmanschap legden de Up-fotografen in 2019 het reilen en zeilen van de luchthaven vast.

Schiphol.jpg

De mooiste foto’s zijn gebundeld in het boek Schiphol.jpg, dat hier te bestellen is met tien euro korting. In dit koffietafel fotoboek wordt de lezer meegenomen achter de schermen van de luchthaven. Hieronder een voorproefje.

©Ewout Pahud de Mortanges
©Ewout Pahud de Mortanges
©Ewout Pahud de Mortanges
©Ewout Pahud de Mortanges
©Ewout Pahud de Mortanges
©Ewout Pahud de Mortanges
©Ewout Pahud de Mortanges

Kan je niet genoeg krijgen van dit soort prachtige foto’s? Bestel dan snel Schiphol.jpg en ontvang €10,- euro korting!

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button