fbpx
FinancieelNaast het nieuwsProfessional

Leasemaatschappij Aviation zet zichzelf te koop

De Singaporese leasemaatschappij Aviation heeft zichzelf te koop gezet. Er zou al één geïnteresseerde partij zijn.

Evaluatie

“Het bestuur van Aviation kondigt aan dat het een uitgebreide evaluatie uitvoert van de strategische opties om de waarde voor de aandeelhouders te maximaliseren”, zegt het bedrijf. “Een fusie of een overname van het bedrijf behoort tot de opties.”

Bod

Het bedrijf heeft een periode ingesteld waarin bedrijven een bod kunnen uitbrengen. Aviation heeft niet gezegd wanneer deze periode eindigt. Wel zegt het bedrijf dat gesprekken met derde partijen binnen de context van een formeel verkoopproces moeten worden gevoerd, wat neerkomt op 28 dagen.

Vloot

Aviation heeft 49 vliegtuigen in de vloot, die worden geleased door maatschappijen als Air France, easyJet, airBaltic, Fiji Airways en Philippine Airlines.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button