FinancieelOverig nieuwsProfessional

Leasemaatschappij Aviation zet zichzelf te koop

De Singaporese leasemaatschappij Aviation heeft zichzelf te koop gezet. Er zou al één geïnteresseerde partij zijn.

Evaluatie

“Het bestuur van Aviation kondigt aan dat het een uitgebreide evaluatie uitvoert van de strategische opties om de waarde voor de aandeelhouders te maximaliseren”, zegt het bedrijf. “Een fusie of een overname van het bedrijf behoort tot de opties.”

Bod

Het bedrijf heeft een periode ingesteld waarin bedrijven een bod kunnen uitbrengen. Aviation heeft niet gezegd wanneer deze periode eindigt. Wel zegt het bedrijf dat gesprekken met derde partijen binnen de context van een formeel verkoopproces moeten worden gevoerd, wat neerkomt op 28 dagen.

Vloot

Aviation heeft 49 vliegtuigen in de vloot, die worden geleased door maatschappijen als Air France, easyJet, airBaltic, Fiji Airways en Philippine Airlines.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close