737 MAXAirlinesBoeingNieuwsVliegtuigtype & -bouwer

Aeromexico en Boeing bereiken deal over compensatie 737 MAX

Aeromexico en Boeing hebben een akkoord bereikt over compensatie voor de problemen rondom de 737 MAX.

Compensatie

Dat maakte Aeromexico deze week bekend, maar er werden geen details gegeven over het bedrag dat met de compensatie gemoeid gaat. De 737 MAX-toestellen van de Mexicaanse maatschappij staan sinds 11 maart 2019 aan de grond.

Nieuwe problemen

Afgelopen week werden er nieuwe problemen gevonden bij de 737 MAX. Twee bundels kabels die erg dicht bij elkaar liggen zouden kortsluiting kunnen veroorzaken. Hierdoor lijkt het ambitieuze streven van Boeing om de 737 MAX in de lente weer vliegklaar te hebben nog ver weg.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close