fbpx
NieuwsProfessionalVliegvelden

Heathrow wil feedback op uitbreidingsplannen

Heathrow opent in de lente een ronde waarin bedrijven feedback kunnen geven op het uitbreidingsplan. Deze feedback zal worden meegenomen in het uiteindelijke plan dat eind 2020 moet verschijnen.

Feedback

Tussen april en juni komt er een acht weken durende publieke consultatie waarmee de luchthaven het uitbreidingsplan wil afronden. In de komende weken schrijft Heathrow lokale autoriteiten aan voor feedback over het aanpakken van de consultatie.

Eerder voorstel

De stap komt nadat de Civil Aviation Authority (CAA) het eerdere voorstel van Heathrow om 2,8 miljard pond te spenderen, afwees. Volgens de autoriteit zouden de hoge kosten mogelijk op de passagiers verhaald worden in de vorm van duurdere tickets, als het project toch geannuleerd wordt.

Opening

Als het plan dat in het najaar wordt ingediend, wordt goedgekeurd, dan kan de derde landingsbaan tussen 2028 en 2029 worden geopend. “We willen ervoor zorgen dat onze plannen door de lokale bevolking worden ondersteund en gevormd, terwijl we ons voorbereiden op de economische impuls die Groot-Brittannië nodig heeft”, aldus Emma Gilthorpe, Executive Director bij Heathrow.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button