NieuwsProfessionalVliegvelden

Heathrow wil feedback op uitbreidingsplannen

Heathrow opent in de lente een ronde waarin bedrijven feedback kunnen geven op het uitbreidingsplan. Deze feedback zal worden meegenomen in het uiteindelijke plan dat eind 2020 moet verschijnen.

Feedback

Tussen april en juni komt er een acht weken durende publieke consultatie waarmee de luchthaven het uitbreidingsplan wil afronden. In de komende weken schrijft Heathrow lokale autoriteiten aan voor feedback over het aanpakken van de consultatie.

Eerder voorstel

De stap komt nadat de Civil Aviation Authority (CAA) het eerdere voorstel van Heathrow om 2,8 miljard pond te spenderen, afwees. Volgens de autoriteit zouden de hoge kosten mogelijk op de passagiers verhaald worden in de vorm van duurdere tickets, als het project toch geannuleerd wordt.

Opening

Als het plan dat in het najaar wordt ingediend, wordt goedgekeurd, dan kan de derde landingsbaan tussen 2028 en 2029 worden geopend. “We willen ervoor zorgen dat onze plannen door de lokale bevolking worden ondersteund en gevormd, terwijl we ons voorbereiden op de economische impuls die Groot-Brittannië nodig heeft”, aldus Emma Gilthorpe, Executive Director bij Heathrow.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/