fbpx
Air FranceAirlinesFrequente reizigersNieuwsPiloten en Crew

Air France verwacht donderdag vertragingen door stakingen

Air France verwacht donderdag verstoringen in het vluchtschema vanwege de nationale stakingen. De stakingen zijn al sinds maandag bezig, maar tot nu toe kon de maatschappij wel gewoon de vluchten uitvoeren.

Verstoringen

Nu zijn het namelijk ook luchtverkeersleiders die gaan staken. “We verwachten dat we op deze dag enkele verstoringen zullen hebben in ons vluchtschema voor korte en middellange vluchten”, zegt de maatschappij. “Alle long-haul vluchten verwachten we wel uit te voeren.” Klanten kunnen hun tickets gratis omboeken.

Pensioen

In december kwam er een nationale beweging op gang tegen de pensioenhervormingen. De stakers protesteren tegen de pensioenhervormingen. De Franse president Macron wil de pensioenregelingen in Frankrijk uniformiseren. Momenteel zijn er 43 verschillende pensioenregelingen. Dit aantal wil hij terugbrengen naar één. In Frankrijk is hier veel ophef over ontstaan omdat veel mensen er hierdoor op achteruit gaan.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button