Air FranceAirlinesFrequente reizigerNieuwsStaking

Air France verwacht donderdag vertragingen door stakingen

Air France verwacht donderdag verstoringen in het vluchtschema vanwege de nationale stakingen. De stakingen zijn al sinds maandag bezig, maar tot nu toe kon de maatschappij wel gewoon de vluchten uitvoeren.

Verstoringen

Nu zijn het namelijk ook luchtverkeersleiders die gaan staken. “We verwachten dat we op deze dag enkele verstoringen zullen hebben in ons vluchtschema voor korte en middellange vluchten”, zegt de maatschappij. “Alle long-haul vluchten verwachten we wel uit te voeren.” Klanten kunnen hun tickets gratis omboeken.

Pensioen

In december kwam er een nationale beweging op gang tegen de pensioenhervormingen. De stakers protesteren tegen de pensioenhervormingen. De Franse president Macron wil de pensioenregelingen in Frankrijk uniformiseren. Momenteel zijn er 43 verschillende pensioenregelingen. Dit aantal wil hij terugbrengen naar één. In Frankrijk is hier veel ophef over ontstaan omdat veel mensen er hierdoor op achteruit gaan.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/