fbpx
Air FranceAirlinesFrequente reizigersNieuwsPiloten en Crew

Air France verwacht donderdag vertragingen door stakingen

Air France verwacht donderdag verstoringen in het vluchtschema vanwege de nationale stakingen. De stakingen zijn al sinds maandag bezig, maar tot nu toe kon de maatschappij wel gewoon de vluchten uitvoeren.

Verstoringen

Nu zijn het namelijk ook luchtverkeersleiders die gaan staken. “We verwachten dat we op deze dag enkele verstoringen zullen hebben in ons vluchtschema voor korte en middellange vluchten”, zegt de maatschappij. “Alle long-haul vluchten verwachten we wel uit te voeren.” Klanten kunnen hun tickets gratis omboeken.

Pensioen

In december kwam er een nationale beweging op gang tegen de pensioenhervormingen. De stakers protesteren tegen de pensioenhervormingen. De Franse president Macron wil de pensioenregelingen in Frankrijk uniformiseren. Momenteel zijn er 43 verschillende pensioenregelingen. Dit aantal wil hij terugbrengen naar één. In Frankrijk is hier veel ophef over ontstaan omdat veel mensen er hierdoor op achteruit gaan.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button