AirbusAirlinesIndustrieNieuwsProfessional

BOC Aviation bestelt A320neo’s voor nieuwe klant

Leasebedrijf BOC Aviation heeft een bestelling van twintig A320neo’s geplaatst bij airbus. Minstens tien daarvan, en maximaal twaalf, zijn voor Avianca.

Vertrouwen

Avianca is een nieuwe klant voor de leasemaatschappij. “We zijn verheugd om een relatie neer te kunnen zetten met BOC Aviation”, zegt Adrian Neuhauser, CFO van Avianca. “We waarderen oprecht het vertrouwen dat ze tonen in Avianca en de ondersteuning van ons langetermijnplan.”

Nieuwe klant

Met deze order staat de teller van het aantal gekochte Airbus-vliegtuigen door BOC op 470. “We zijn verheugd om Avianca te verwelkomen als nieuwe klant en we feliciteren de maatschappij met zijn honderdjarig bestaan”, zegt Robert Martin, managing director en CEO bij BOC Aviation.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close