fbpx
AirbusAirlinesNieuwsProfessional

BOC Aviation bestelt A320neo’s voor nieuwe klant

Leasebedrijf BOC Aviation heeft een bestelling van twintig A320neo’s geplaatst bij airbus. Minstens tien daarvan, en maximaal twaalf, zijn voor Avianca.

Vertrouwen

Avianca is een nieuwe klant voor de leasemaatschappij. “We zijn verheugd om een relatie neer te kunnen zetten met BOC Aviation”, zegt Adrian Neuhauser, CFO van Avianca. “We waarderen oprecht het vertrouwen dat ze tonen in Avianca en de ondersteuning van ons langetermijnplan.”

Nieuwe klant

Met deze order staat de teller van het aantal gekochte Airbus-vliegtuigen door BOC op 470. “We zijn verheugd om Avianca te verwelkomen als nieuwe klant en we feliciteren de maatschappij met zijn honderdjarig bestaan”, zegt Robert Martin, managing director en CEO bij BOC Aviation.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button