fbpx
AirlinesDuurzaamheidNaast het nieuws

Emirates biedt vegan opties aan boord in januari

Emirates heeft ter gelegenheid van ‘veganuary’ extra veganistische opties toegevoegd aan de menu’s in januari, vanwege de groeiende vraag naar veganistische maaltijden onder reizigers.

Opties

Veganistische maaltijden konden al voorafgaand aan de vlucht door reizigers besteld worden voor vluchten in alle klassen, maar nu zijn er ook veganistische opties toegevoegd aan de menu’s. De plantaardige maaltijd is beschikbaar als vierde hoofdmaaltijdoptie bij First en Business Class menu’s op vluchten van Dubai naar de Verenigde Staten, Europa, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Addis Ababa.

Economy

De maatschappij zegt dat op aanvraag van veel reizigers ook een veganistische optie wordt toegevoegd aan Economy Class vluchten naar Addis Ababa. Op alle andere routes en in elke klasse kunnen reizigers veganistische maaltijden bestellen tot 24 uur voor vertrek.

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button