BoeingIncidentenNieuwsVeiligheid

‘Iran geeft zwarte doos niet aan Boeing voor analyse’

Iran wil de zwarte doos van de gecrashte Boeing 737-800 niet aan Boeing geven voor analyse. Het is nog niet duidelijk wie de zwarte doos wel krijgt.

Zwarte doos

Het semi-officiële persbureau Mehr News citeert het hoofd van de luchtvaartautoriteit van Iran. Ali Abedzadeh gaf daarbij ook aan dat het nog niet bekend is welk land de zwarte doos wel krijgt om de gegevens te analyseren.

Crash

Een Boeing 737-800 van Ukraine International Airlines is woensdag kort na vertrek neergestort, waarbij alle 176 inzittenden om het leven zijn gekomen. Het vliegtuig was slecht een paar jaar oud en kreeg twee dagen geleden nog een onderhoudsbeurt.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close