IncidentenNieuws

Lichaam van kind gevonden in landingsgestel Air France

Op het vliegveld van Parijs Charles de Gaulle is woensdagochtend het lichaam van een kind van ongeveer tien gevonden in de ruimte van het landingsgestel van een vliegtuig van Air France.

Tragedie

Het gaat om een Boeing 777 van Air France die onder vluchtnummer AF703 vanuit Abidjan (Ivoorkust) naar Parijs vloog. In een verklaring betreurt de maatschappij het voorval en spreekt het van een menselijke tragedie. Bronnen rondom het onderzoek zeggen tegen Franse media dat het om het lichaam van een kind van ongeveer tien jaar oud gaat, maar Air France wilde hier geen commentaar op geven.

Eerdere incidenten

In juli vorig jaar viel er een verstekeling uit het landingsgestel van een vliegtuig van Kenya Airways en kwam in een tuin in Londen terecht. In 2015 gebeurde dat ook. Toen bij een Boeing 747 van British Airways, in het zuidwesten van Londen. In 2012 viel een 30-jarige Angolees uit een toestel boven Londen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button