AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

American Airlines zet 787 in op Amsterdam – Philadelphia

American Airlines is begonnen met de inzet van een 787 Dreamliner op de route Amsterdam – Philadelphia. In september werd bekend gemaakt dat het nieuwe toestel voor de maatschappij deze maand zou vliegen.

Main Cabin

De Main Cabin telt 186 stoelen, waarvan 48 Main Cabin Extra met extra beenruimte. Passagiers hebben in alle cabines toegang tot wifi en inflight entertainment tijdens de vlucht. Ook bier en wijn zijn inbegrepen bij de ticketprijs, zegt de maatschappij.

Klassen

Daarnaast biedt het toestel een Flagship Business-klasse met 20 lie-flat stoelen, met altijd directe toegang tot het gangpad. In de Premium Economy-klasse is ruimte voor 28 passagiers. De stoelen in deze klasse bieden 38 inch (96 centimeter) beenruimte.

Introductie

“De introductie van de Dreamliner met onze bekroonde Premium Economy-klasse is een fantastische aanwinst voor onze passagiers die tussen Amsterdam en Philadelphia reizen”, aldus Rick Mobach, Sales Manager – Benelux, bij American Airlines. “Of passagiers nu rechtstreeks naar Philadelphia vliegen of doorreizen naar honderden andere bestemmingen in de VS, Canada of Latijns-Amerika, vanaf nu kunnen ze kiezen voor de ervaring aan boord die ze prettig vinden en die bij hen budget past.”

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button