AirlinesFinancieelFrequente reizigerNieuwsProfessional

AtlasGlobal schort weer vluchten op

AtlasGlobal schort alle Europese vluchten op, zo blijkt het boekingssysteem. In november staakte de maatschappij al alle vluchten, die later weer op gang kwamen.

Lage vraag

Tegenover de Turkse nieuwswebsite Milliyet bevestigt de airline dat alle vluchten naar Europa zijn opgeschort vanwege ‘de lage vraag’. Reizigers die een ticket hebben, kunnen hun geld terug krijgen. In het boekingssysteem is pas vanaf februari weer een vlucht tussen Amsterdam en Istanbul te boeken.

Financiële problemen

Eind november staakte AtlasGlobal alle vluchten tot en met de 21e van december. De maatschappij verkeert in grote financiële problemen en kon toen al een paar maanden het salaris van personeel niet meer betalen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/