AirlinesFinancieelFrequente reizigerNieuwsProfessional

AtlasGlobal schort weer vluchten op

AtlasGlobal schort alle Europese vluchten op, zo blijkt het boekingssysteem. In november staakte de maatschappij al alle vluchten, die later weer op gang kwamen.

Lage vraag

Tegenover de Turkse nieuwswebsite Milliyet bevestigt de airline dat alle vluchten naar Europa zijn opgeschort vanwege ‘de lage vraag’. Reizigers die een ticket hebben, kunnen hun geld terug krijgen. In het boekingssysteem is pas vanaf februari weer een vlucht tussen Amsterdam en Istanbul te boeken.

Financiële problemen

Eind november staakte AtlasGlobal alle vluchten tot en met de 21e van december. De maatschappij verkeert in grote financiële problemen en kon toen al een paar maanden het salaris van personeel niet meer betalen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close