fbpx
AirlinesFinancieelNieuwsProfessional

Avianca annuleert 20 A320neo’s

Avianca annuleert twintig A320neo’s van een bestelling van 108 toestellen. Daarmee blijven er 88 over in de order voor Airbus.

Uitstel

Ook stelt de maatschappij de levering uit van de toestellen. Oorspronkelijk zouden die tussen nu en 2024 geleverd moeten worden. Nu wordt dat tussen 2025 en 2029. Met deze stap hoopt het bedrijf iets meer financiële lucht te krijgen.

Lease

Eerder deze week werd bekend dat Avianca ook nog wat toestellen leaset via BOC Aviation. Het leasebedrijf plaatste een bestelling bij Airbus voor twintig toestellen, waarvan er tien tot twaalf voor Avianca zijn.

Bestel nu dit unieke schaalmodel van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een schaalmodel van de KLM B747-400 inclusief LED-verlichting. Het model is bijna 50cm lang, schaal 1:150. Bestel nu extra voordelig bij Up in the Sky: slechts €99,95 inclusief gratis verzending.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button