AirlinesFinancieelNieuwsProfessional

Avianca annuleert 20 A320neo’s

Avianca annuleert twintig A320neo’s van een bestelling van 108 toestellen. Daarmee blijven er 88 over in de order voor Airbus.

Uitstel

Ook stelt de maatschappij de levering uit van de toestellen. Oorspronkelijk zouden die tussen nu en 2024 geleverd moeten worden. Nu wordt dat tussen 2025 en 2029. Met deze stap hoopt het bedrijf iets meer financiële lucht te krijgen.

Lease

Eerder deze week werd bekend dat Avianca ook nog wat toestellen leaset via BOC Aviation. Het leasebedrijf plaatste een bestelling bij Airbus voor twintig toestellen, waarvan er tien tot twaalf voor Avianca zijn.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/