fbpx
InnovatieNaast het nieuws

Delta Air Lines onthult innovaties

Delta heeft enkele technische innovaties onthuld tijdens de CES2020 conferentie in Las Vegas. CEO Ed Bastian schetste als keynote speaker de nieuwe technologieën waar Delta aan werkt.

App

Allereerst wordt er gewerkt aan een vernieuwde Fly Delta app. Het bedrijf zegt dat het een ‘digitale conciërge’ moet worden die de gehele reis regelt. Hiervoor werkt de maatschappij samen met het bedrijf Lyft.

Content

Ook heeft Delta de handen ineen geslagen met Misapplied Sciences. Daarmee gaat het een proef doen met parallel reality, waarop reizigers op de luchthaven gepersonaliseerde content te zien krijgen, tegelijkertijd op hetzelfde scherm en in hun voorkeurstaal.

In-flight entertainment

Met een samenwerking met ReFrame en Delta Flight Product wil de maatschappij voortbouwen op het al bestaande draadloze in-flight entertainment systeem. Het bedrijf zegt dat er nieuwe functies zullen worden getest waarmee klanten meer invloed hebben op hun ervaring tijdens de vlucht.

Robot

Ook werkt Delta samen met Sarcos Robotics om een full-body, zelf aangedreven en draagbare exoskelet, Guardian XO, te testen. Het is ontworpen om kracht en uithoudingsvermogen van het personeel te verbeteren en tegelijkertijd het risico op letsel te verminderen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button