fbpx
NieuwsProfessional

Topman IAG met pensioen

Willie Walsh, de topman van IAG, gaat met pensioen. Vanaf 26 maart bouwt hij zijn activiteiten af en 30 juni is zijn laatste dag bij het moederbedrijf van onder andere Iberia en British Airways.

Opvolger

Walsh zal worden opgevolgd door Luis Gallego. Hij is momenteel de baas van Iberia. “Het was erg plezierig om de afgelopen jaren met Willie te werken. Het is een eer om dit bedrijf te gaan leiden. Ik ben ervan verzekerd dat we verder kunnen bouwen op de sterke fundaties die Willie heeft neergezet”, aldus Gallego.

Pensioen

In november zei Walsh nog dat hij binnen twee jaar met pensioen wil. Hij was toen net 58 geworden en gaf aan dat hij op zijn zestigste in 2021 een stap terug wil nemen. Dat wordt dus in 2020 al. Hij noemt het een voorrecht om IAG te hebben geleid en heeft veel vertrouwen in de nieuwe CEO.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button