IncidentenNaast het nieuwsOpmerkelijkVeiligheid

Landingsgestel schiet cockpit in na harde landing | Foto’s

Na een harde landing op de luchthaven van Antalya, in het zuiden van Turkije, is het neuslandingsgestel van een Airbus A321 van Nordwind airlines de cockpit in geschoten. Niemand raakte door het incident gewond.

Rook

De Airbus A321, met registratie VQ-BRS, is twee jaar oud en was afkomstig uit Moskou. Turkse media melden dat het toestel een noodlanding maakte vanwege rook in de cabine die kort voor de landing werd opgemerkt. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend.

Maatschappij

Nordwind airlines is een Russische lagekostenmaatschappij met als thuisbasis de Moskouse luchthaven Sheremetyevo. Het bedrijf heeft een vloot van 32 vliegtuigen waarmee het voornamelijk naar vakantiebestemmingen vliegt.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/