fbpx
Foto-artikelIncidentenNaast het nieuwsOpmerkelijkVeiligheid

Landingsgestel schiet cockpit in na harde landing | Foto’s

Na een harde landing op de luchthaven van Antalya, in het zuiden van Turkije, is het neuslandingsgestel van een Airbus A321 van Nordwind airlines de cockpit in geschoten. Niemand raakte door het incident gewond.

Rook

De Airbus A321, met registratie VQ-BRS, is twee jaar oud en was afkomstig uit Moskou. Turkse media melden dat het toestel een noodlanding maakte vanwege rook in de cabine die kort voor de landing werd opgemerkt. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend.

Maatschappij

Nordwind airlines is een Russische lagekostenmaatschappij met als thuisbasis de Moskouse luchthaven Sheremetyevo. Het bedrijf heeft een vloot van 32 vliegtuigen waarmee het voornamelijk naar vakantiebestemmingen vliegt.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button