fbpx
NieuwsOpmerkelijk

Verstoring op luchthaven Dubai door overstroming | Foto’s

Vluchten van en naar de luchthaven van Dubai worden gehinderd door de grote hoeveelheid regenval in het gebied. De voornaamste luchthaven van de stad, Dubai International Airport, is gedeeltelijk onder water komen te staan waardoor vluchten vertraagd of geannuleerd worden.

Uitwijken

Veel arriverende vluchten zijn genoodzaakt uit te wijken naar de nabijgelegen luchthaven Al Maktoum, beter bekend als Dubai World City Airport. Al Maktoum moet de de huidige luchthaven van Dubai op termijn vervangen, maar wordt nog door weinig maatschappijen gebruikt.

Verstoring

Hoe lang de luchthaven hinder zal ondervinden van het water is nog onbekend. In de nacht van vrijdag op zaterdag regende het met tot wel 150 millimeter per uur. Normaliter valt er in Dubai in de natste maand van het jaar, februari, in totaal slechts 28 millimeter regen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button