NieuwsRoutes

‘VS beperkt ook hoeveelheid chartervluchten naar Cuba’

De Amerikaanse overheid heeft een nieuwe beperking opgelegd voor vluchten tussen de Verenigde Staten en Cuba. Waar in december werd besloten dat Amerikaanse maatschappijen enkel op Havana mochten vliegen, wordt nu ook de hoeveelheid chartervluchten ingeperkt, zo meldt persbureau Reuters.

Doel

Door de hoeveelheid vluchten naar Cuba te beperken probeert de Amerikaanse overheid de geldstroom naar Cuba in te perken. De Amerikaanse regering wil zo de druk opvoeren op het Cubaanse bewind vanwege de verdrukking van de oppositiepartij en het steunen van president Maduro van Venezuela.

Hoeveelheid

Het is vooralsnog onbekend hoeveel vluchten uitgevoerd mogen worden, de overheid geeft aan een ‘gepaste hoeveelheid’ vast te zullen stellen. Maatschappijen krijgen 60 dagen om zich voor te bereiden op de ingang van de nieuwe norm.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/