fbpx
AirlinesFinancieelFrequente reizigersNieuws

Etihad en Gulf Air slaan handen ineen voor loyaliteitsprogramma

Etihad en Gulf Air slaan de handen ineen voor de loyaliteitsprogramma’s. Hiermee borduren zij voort op de al bestaande codeshare.

Samenwerking

Etihad heeft het programma Etihad Guest en Gulf Air heeft Falconflyer. Leden kunnen voortaan voor beide programma’s punten sparen als zij vliegen met Etihad of Gulf Air. Het aantal punten wordt bepaald door de klasse waarin gevlogen wordt.

Vernieuwing

In november vernieuwde Etihad het programma nog. Daardoor zullen onder andere Etihad Guest Miles niet meer verlopen, zolang er één transactie wordt gemaakt per 18 maanden. WiFi en stoelselectie zijn met de vernieuwingen exclusief beschikbaar voor leden en upgrades en belastingen kunnen nu ook met punten worden betaald.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button