IncidentenNieuws

Vliegverkeer Filipijnen langzaam op gang na vulkaanuitbarsting

Het vliegverkeer op de Filipijnse luchthaven Manila Ninoy Aquino komt maandag weer langzaam op gang, na de vulkaanuitbarsting in het weekend.

Vulkaan

De Taal vulkaan barstte zondag zo’n veertig kilometer ten zuiden van de hoofdstad uit. Dat was de eerste keer sinds 1977. Alle uitgaande vluchten werden daardoor geannuleerd en binnenkomende vluchten moesten uitwijken naar andere luchthavens.

Op gang

Nu komt het vliegverkeer op de luchthaven weer langzaam op gang, maar er zijn nog wel veel vertragingen en annuleringen. De autoriteiten zeggen dat bij uitgaand verkeer geparkeerde vluchten de prioriteit krijgen en binnenkomende vliegtuigen kunnen landen op basis van slotbeschikbaarheid.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/