fbpx
Frequente reizigersNieuwsPiloten en Crew

Alitalia annuleert dinsdag vluchten wegens staking luchtverkeersleiders

Italiaanse luchtverkeersleiders leggen dinsdag 14 januari het werk neer tussen 13 en 17 uur ’s middags. Alitalia annuleert daarom enkele binnenlandse en internationale vluchten.

Annuleringen

Hier is een lijst te vinden met geannuleerde vluchten. Er zijn twee vluchten van en twee vluchten naar Amsterdam geannuleerd: AZ107 Amsterdam – Rome Fiumicino en omgekeerd AZ110 Rome – Amsterdam. En AZ121 Amsterdam – Milaan Linate en omgekeerd AZ112 Milaan – Amsterdam.

Grotere vliegtuigen

Om de vertragingen enigszins te beperken zet Alitalia grotere vliegtuigen in op alle routes, die na de stakingen reizigers alsnog op de plaats van bestemming brengen. Passagiers kunnen in het boekingsmenu zien wanneer hun vlucht vertrekt. Zo’n 75 procent kan alsnog vandaag vertrekken, aldus de maatschappij.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button