Frequente reizigerNieuwsSamenwerking

Qatar Airways start codeshare met Duitse spoorwegen

Qatar Airways start een codeshare partnerschap met de Duitse Spoorwegen (Deutsche Bahn). Hiermee moeten reizigers makkelijker

Samenwerking

Met de samenwerking kunnen passagiers van Qatar Airways gemakkelijk overstappen op de trein naar acht steden in het DB-netwerk, te weten: Stuttgart, Nuremberg, Hannover, Leipzig, Cologne, Düsseldorf, München en Hamburg. De maatschappij heeft momenteel 35 wekelijkse vluchten tussen Doha en Frankfurt, München en Berlijn, twee dagelijkse vluchten vanaf Frankfurt en München en één dagelijkse vlucht vanaf Berlijn.

Vraag

“Dit codeshare agreement tussen Qatar Airways en de Deutsche Bahn versterkt de banden tussen Duitsland en Qatar. De vraag naar vluchten tussen deze twee landen is sterk toegenomen”, aldus Akbar Al Baker, CEO van de maatschappij.

Uitbreiding

“We zijn verheugd om onze succesvolle Rail & Fly combinatie uit te breiden met de codeshare met Qatar Airways. Dit biedt reizigers de mogelijkheid om flexibel van en naar verschillende Duitse steden te reizen”, aldus Berthold Huber, bestuurslid bij de Duitse Spoorwegen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close