fbpx
FinancieelFrequente reizigersNieuws

Qatar Airways start codeshare met Duitse spoorwegen

Qatar Airways start een codeshare partnerschap met de Duitse Spoorwegen (Deutsche Bahn). Hiermee moeten reizigers makkelijker

Samenwerking

Met de samenwerking kunnen passagiers van Qatar Airways gemakkelijk overstappen op de trein naar acht steden in het DB-netwerk, te weten: Stuttgart, Nuremberg, Hannover, Leipzig, Cologne, Düsseldorf, München en Hamburg. De maatschappij heeft momenteel 35 wekelijkse vluchten tussen Doha en Frankfurt, München en Berlijn, twee dagelijkse vluchten vanaf Frankfurt en München en één dagelijkse vlucht vanaf Berlijn.

Vraag

“Dit codeshare agreement tussen Qatar Airways en de Deutsche Bahn versterkt de banden tussen Duitsland en Qatar. De vraag naar vluchten tussen deze twee landen is sterk toegenomen”, aldus Akbar Al Baker, CEO van de maatschappij.

Uitbreiding

“We zijn verheugd om onze succesvolle Rail & Fly combinatie uit te breiden met de codeshare met Qatar Airways. Dit biedt reizigers de mogelijkheid om flexibel van en naar verschillende Duitse steden te reizen”, aldus Berthold Huber, bestuurslid bij de Duitse Spoorwegen.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button