fbpx
Editors choiceFinancieelFrequente reizigersNieuws

Schiphol wordt overstaphaven Etihad en easyJet

Etihad en easyJet gaan samenwerken. Daardoor kunnen klanten van de airlines voortaan gebruik maken van beide netwerken.

Netwerk

Klanten kunnen voortaan op de easyJet-website tickets kopen vanaf 68 Europese steden naar Abu Dhabi, die verbinding maken met Etihad-vluchten vanuit tien Europese steden: Amsterdam, Athene, Barcelona, Parijs Charles de Gaulle, Rome, Genève, Madrid, Manchester, Milaan Malpensa en Zürich. Beide maatschappijen zijn van plan het partnerschap in de toekomst uit te breiden met meer bestemmingen.

Launch partner

“Deze nieuwe samenwerking tussen twee grote merken is een logische stap voorwaarts voor beide bedrijven. EasyJet is een perfecte launch partner voor ons in Europa, waardoor we op betrouwbare wijze de breedte van ons continentale bereik van en naar Abu Dhabi kunnen vergroten”, vertelt Ali Saleh, vice president samenwerkingen en partnerschappen bij Etihad.

Waarde

“We zijn verheugd om dit partnerschap met Etihad Airways aan te kondigen, welke Abu Dhabi opent als bestemming voor onze reizigers en meer van Europa biedt aan Etihad. Door slimme verbindingen en strategische partnerschappen blijven we het easyJet-bereik van de wereld uitbreiden, met meer waarde en routes voor meer klanten”, aldus Rachel Smith, hoofd commerciële partnerscahppen bij easyJet.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button