fbpx
FinancieelFrequente reizigersNieuwsProfessional

IAG dient klacht in bij EU om Flybe-reddingsdeal

IAG heeft een klacht ingediend bij de Europese Unie omtrent de Flybe-reddingsdeal. De noodlijdende maatschappij sloot gisteravond een akkoord met de Britse regering om gered te worden van de ondergang.

Klacht

Het moederbedrijf van onder andere British Airways zegt tegen Up in the Sky dat de klacht vanochtend werd ingediend. De reddingsdeal voor de maatschappij is staatssteun, en dat mag niet.

Flybe

Flybe heeft 75 vliegtuigen en ongeveer tweeduizend personeelsleden. De maatschappij vliegt veelal tussen kleinere Britse vliegvelden en wordt daarom door de Britse overheid als onmisbaar gezien. Afgelopen weekend voerde de maatschappij noodgesprekken met de regering en deze week kwam er een reddingsdeal voor Flybe.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button