fbpx
Editors choiceFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Level kondigt zomerschema aan; 7 routes vanaf Schiphol

Level heeft op de Vakantiebeurs in Utrecht het nieuwe zomerschema voor 2020 aangekondigd. Er zijn zeven routes vanaf Amsterdam.

Zomerschema

De meest frequente routes zijn naar de Italiaanse hoofdstad Rome met 13 vluchten per week en naar Londen-Luton met 14 vluchten per week. Wenen, Barcelona en Milaan blijven ook populaire bestemmingen waar Level één keer per dag op zal vliegen vanaf Amsterdam. Verder zal de maatschappij zes keer per week naar Lissabon vliegen en één keer per week naar Fuerteventura.

Enthousiast

“Wij zijn enthousiast om ons nieuwe zomerschema dit jaar te presenteren op de Vakantiebeurs in Utrecht. Met onze huidige routes vliegen we deze zomer naar populaire strandbestemmingen en steden zoals Rome, Barcelona en Londen-Luton maar ook Fuerteventura. We spelen in op de blijvende vraag van Nederlandse reizigers naar zonvakanties en stedentrips voor aantrekkelijke prijzen en met de beste kwaliteit en service”, aldus Frank Glander, managing director bij Level.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button