Editors choiceFrequente reizigerNieuwsRoutes

Level kondigt zomerschema aan; 7 routes vanaf Schiphol

Level heeft op de Vakantiebeurs in Utrecht het nieuwe zomerschema voor 2020 aangekondigd. Er zijn zeven routes vanaf Amsterdam.

Zomerschema

De meest frequente routes zijn naar de Italiaanse hoofdstad Rome met 13 vluchten per week en naar Londen-Luton met 14 vluchten per week. Wenen, Barcelona en Milaan blijven ook populaire bestemmingen waar Level één keer per dag op zal vliegen vanaf Amsterdam. Verder zal de maatschappij zes keer per week naar Lissabon vliegen en één keer per week naar Fuerteventura.

Enthousiast

“Wij zijn enthousiast om ons nieuwe zomerschema dit jaar te presenteren op de Vakantiebeurs in Utrecht. Met onze huidige routes vliegen we deze zomer naar populaire strandbestemmingen en steden zoals Rome, Barcelona en Londen-Luton maar ook Fuerteventura. We spelen in op de blijvende vraag van Nederlandse reizigers naar zonvakanties en stedentrips voor aantrekkelijke prijzen en met de beste kwaliteit en service”, aldus Frank Glander, managing director bij Level.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close