fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsOpmerkelijk

Aer Lingus toont nieuwe uniformen

Aer Lingus heeft nieuwe uniformen onthuld, die vanaf 10 februari door zo’n vierduizend cabine- en grondmedewerkers zullen worden gedragen.

Ontwerp

De kleding is ontworpen door de Ierse modeontwerpster Louise Kennedy. Met de kledij wil de maatschappij zichzelf profileren als een ‘moderne internationale luchtvaartmaatschappij van Ierse afkomst’. De maatschappij en Kennedy hebben naar eigen zeggen twee jaar aan de nieuwe look gewerkt.

Ā©Aer Lingus

Huisstijl

Afgelopen jaar kwam de maatschappij ook al met een nieuwe huisstijl. Dat kwam twintig jaar nadat het merk voor de laatste keer vernieuwd werd. Het klavertje drie, de ‘shamrock’, het symbool voor Ierland, bleef toen bewaard. Wel werd het klavertje ietwat veranderd, waarmee dynamiek en snelheid gesymboliseerd moet worden. De hartvorimige blaadjes staan voor de warmte en gastvrijheid.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar mat[email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button