Frequente reizigerLoungeNieuwsZakelijke Reiziger

British Airways renoveert lounges Chicago, Edinburgh en Berlijn

British Airways renoveert dit jaar de lounges op Chicago O’Hare Airport, Edinburgh en Berlijn. De projecten moeten in de lente klaar zijn en zullen in totaal zo’n 6,5 miljard pond kosten.

Lounges

De lounge op Chicago moet een lichtere en relaxtere atmosfeer krijgen en er uitnodigender uitzien. Er komt een nieuwe vloer en de meubels worden vernieuwd. Ook moeten er meer stopcontacten komen en speciale relaxstoelen. Ook de lounge in Edinburgh moet een frissere uitstraling krijgen, alsmede de lounge in Berlijn. Beide lounges krijgen ook een nieuw tapijt, nieuw meubilair en een nieuwe inrichting.

Tevens krijgen de lounges in Heathrow terminal 5 een upgrade en worden de lounges in de Elemis Spa op New York JFK Airport aangepakt. De precieze details hierover moeten nog bekend worden gemaakt.

Belangrijk

“Lounges zijn erg belangrijk voor onze klanten die in Club of First class reizen, of die een Executive Club-status hebbben. Zij zijn het waard om 6,5 miljard pond in te investeren. We hebben onlangs al negen lounges gerenoveerd en kijken er naar uit om nog meer lounges te renoveren in 2020”, aldus Carolina Martinoli, directeur Brand en Customer Experience bij British Airways.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close