Frequente reizigerNieuwsRoutes

Corendon eind 2020 vanaf Schiphol naar Kaapverdië

Corendon Dutch Airlines vliegt vanaf november 2020 twee keer per week vanaf Schiphol en één keer per week vanaf Maastricht naar het Kaapverdische eiland Sal.

Bestemming

Het is de vijfde Afrikaanse bestemming die de touroperator aanbiedt. Verder vliegt Corendon op Marokko, Tunesië, Egypte en Gambia. Vanwege de toenemende populariteit zal Corendon ook vanaf Maastricht Aachen Airport naar Kaapverdië vliegen. De vlucht tussen Nederland en Sal duurt zo’n zes uur.

Verlanglijstje

“Kaapverdië stond al heel lang op ons verlanglijstje als vakantiebestemming”, vertelt Atilay Uslu, oprichter van Corendon. “Het is echt een relax-bestemming met een bijzondere mix van Afrikaanse en Braziliaans-Portugese invloeden. Het visserseiland Sal staat vooral bekend om de witte stranden en de azuurblauwe zee. Onze ambitie is om binnen een paar jaar de grootste touroperator op deze bestemming te worden. Met als eyecatcher het spiksplinternieuw hotel Royal Horizon Ponta Sino en het prijsniveau dat klanten van ons gewend zijn, moet dit zeker slagen. Corendon maakt Kaapverdië betaalbaar.”

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close