fbpx
FinancieelFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Qatar Airways en Malaysia Airlines breiden codeshare uit

Qatar Airways en Malaysia Airlines breiden hun codeshare vanaf 27 januari uit. Het partnerschap stamt uit 2001.

Codeshare

Momenteel zijn er tien bestemmingen onderdeel van de codeshare. Met de uitbreiding kunnen klanten van Malaysia Airlines een vlucht voor boeken voor twintig bestemmingen van Qatar in Europa, Amerika en Afrika. Vier bestemmingen zijn nieuw voor klanten van Qatar Airways: Sibu (Maleisië), Alor Setar (Maleisië), Medan (Indonesië) en Surabaya (Indonesië). De verkoop voor de codeshare routes is deze week gestart.

Duitse Spoorwegen

Deze week werd ook bekend dat Qatar Airways een codeshare start met de Duitse spoorwegen. Met deze samenwerking kunnen passagiers van Qatar Airways gemakkelijk overstappen op de trein naar acht steden in het DB-netwerk, te weten: Stuttgart, Nuremberg, Hannover, Leipzig, Cologne, Düsseldorf, München en Hamburg. De maatschappij heeft momenteel 35 wekelijkse vluchten tussen Doha en Frankfurt, München en Berlijn, twee dagelijkse vluchten vanaf Frankfurt en München en één dagelijkse vlucht vanaf Berlijn.

Lees UP een jaar lang advertentievrij voor €24!

Advertenties zijn helaas noodzakelijk om de redactie draaiende te houden. Advertentievrij UP lezen kan echter ook, voor €24 per jaar. Ja, ik steun UP en lees de site een jaar lang advertentievrij.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button