fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsProfessional

Royal Air Maroc voegt zich bij Oneworld

Royal Air Maroc treedt dit jaar toe tot Oneworld. Daarmee is het Oneworld’s eerste volwaardig lid op het Afrikaanse continent.

Royal Air Maroc

Vanaf 1 april zal er een vijftien maanden durend implementatieprogramma worden opgezet om de maatschappij te integreren in de luchtvaartalliantie. Ook Royal Air Maroc Express, de regionale dochteronderneming van de maatschappij, zal toetreden tot Oneworld. Het netwerk van de alliantie krijgt daarmee 39 nieuwe bestemmingen in 23 landen.

Latam

Er vindt in 2020 nog een wijziging plaats in het ledenbestand van Oneworld: Latam maakte vorige jaar bekend uit de alliantie te stappen en verder te gaan met Delta Air Lines. Vanaf 1 oktober is Latam geen lid meer. Klanten van de maatschappij kunnen tot die tijd nog wel profiteren van de Oneworld voordelen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button