AirlinesFrequente reizigerIndustrieNieuwsProfessional

Royal Air Maroc voegt zich bij Oneworld

Royal Air Maroc treedt dit jaar toe tot Oneworld. Daarmee is het Oneworld’s eerste volwaardig lid op het Afrikaanse continent.

Royal Air Maroc

Vanaf 1 april zal er een vijftien maanden durend implementatieprogramma worden opgezet om de maatschappij te integreren in de luchtvaartalliantie. Ook Royal Air Maroc Express, de regionale dochteronderneming van de maatschappij, zal toetreden tot Oneworld. Het netwerk van de alliantie krijgt daarmee 39 nieuwe bestemmingen in 23 landen.

Latam

Er vindt in 2020 nog een wijziging plaats in het ledenbestand van Oneworld: Latam maakte vorige jaar bekend uit de alliantie te stappen en verder te gaan met Delta Air Lines. Vanaf 1 oktober is Latam geen lid meer. Klanten van de maatschappij kunnen tot die tijd nog wel profiteren van de Oneworld voordelen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close