AirbusAirlinesInnovatieNieuwsVliegtuigtype & -bouwer

‘Rusland certificeert Airbus A350’

Rosaviatsia, de luchtvaartautoriteit van Rusland, heeft de Airbus A350-900 gecertificeerd. Verrassend is de certificering niet, de eerste A350 voor Aeroflot staat namelijk op het punt om afgeleverd te worden.

A350

Aeroflot is de eerste Russische maatschappij die de A350 in dienst neemt. De A350 is ook het eerste toestel van Aeroflot in het nieuwe kleurenschema. De komst van het toestel past goed in de plannen van Aeroflot om een grotere speler te worden op de markt tussen Europa en het verre oosten.

Regristratie

Het toestel, genaamd ‘P. Tchaikovsky’ zal binnenkort haar Franse testregistratie inruilen voor een registratie van Bermuda. Door vliegtuigen in Bermuda te registreren kan Aeroflot de Russische heffingen op vliegtuigen van buitenlandse makelij omzeilen. Vrijwel alle Russische Airbussen en Boeings zijn geregistreerd in Bermuda.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close