AirlinesIncidentenNieuwsVeiligheid

Motor A321neo vat vlam | video

De rechter motor van een Airbus A321neo van S7 Airlines is zaterdag kort voor de start in brand gevlogen. Het toestel had de motoren net gestart en was al aan het taxiën.

Vlucht

Het toestel zou een nachtvlucht uitvoeren van Novosibirsk, in Rusland, naar Cam Ranh, in Vietnam. De oorzaak van het incident is nog onbekend. De lokale autoriteiten hebben een onderzoek naar de brand ingesteld. Passagiers zijn ondergebracht in hotels in afwachting van een vervangend toestel.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/