fbpx
NieuwsPiloten en Crew

Cabinepersoneel Lufthansa wil weer staken

De Duitse luchtvaart vakbond UFO heeft nieuwe stakingen van het cabinepersoneel van Lufthansa aangekondigd. Details over de stakingen zijn nog onbekend. Woensdag geeft de vakbond een persconferentie.

CAO

De vakbond van het cabinepersoneel ligt al lange tijd overhoop met lufthansa over een nieuwe cao. Nadat vrijdag de gesprekken tussen Lufthansa en UFO werden hervat werden kort daarna nieuwe acties aangekondigd. UFO heeft nog niets bekendgemaakt over hoe de acties er uit zullen zien en wanneer deze zullen plaatsvinden.

Staking

De afgelopen maanden zijn er opvallend veel stakingen bij de Duitse luchtvaartmaatschappij. In november legde het cabinepersoneel ook al het werk neer, in december was de catering van de maatschappij aan de beurt.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button