NieuwsStaking

Cabinepersoneel Lufthansa wil weer staken

De Duitse luchtvaart vakbond UFO heeft nieuwe stakingen van het cabinepersoneel van Lufthansa aangekondigd. Details over de stakingen zijn nog onbekend. Woensdag geeft de vakbond een persconferentie.

CAO

De vakbond van het cabinepersoneel ligt al lange tijd overhoop met lufthansa over een nieuwe cao. Nadat vrijdag de gesprekken tussen Lufthansa en UFO werden hervat werden kort daarna nieuwe acties aangekondigd. UFO heeft nog niets bekendgemaakt over hoe de acties er uit zullen zien en wanneer deze zullen plaatsvinden.

Staking

De afgelopen maanden zijn er opvallend veel stakingen bij de Duitse luchtvaartmaatschappij. In november legde het cabinepersoneel ook al het werk neer, in december was de catering van de maatschappij aan de beurt.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/