fbpx
InnovatieNieuws

Titan Airways stapt over op Airbus

De Engelse chartermaatschappij Titan Airways heeft aangekondigd haar Boeing 757 vloot uit te faseren. Door de aanstaande vlootvernieuwing zal de gehele passagiers vloot van Titan Airways bestaan uit Airbussen. Er zijn nog geen plannen om de Boeing 737-400F, het enige vrachttoestel van de maatschappij,  uit te faseren.

A321LR

Titan Airways heeft bekendgemaakt in het najaar haar eerste Airbus A321LR’s te ontvangen. De long range variant van de A321neo moet de Boeing 757-200’s van de maatschappij vervangen. De keuze voor de A321neo was erg voorspelbaar, aangezien Titan Airways al verschillende varianten uit de A320ceo familie in dienst heeft.

A330

In het voorjaar ontvangt Titan Airways de vervanging voor haar enige widebody vliegtuig, een Boeing 767-300ER. Het toestel wordt vervangen met een Airbus A330. De Boeing 767 van Titan Airways was regelmatig te zien op Schiphol.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button