Licht en luchtigLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVideo opmerkelijk

De vijfmotorige 747 | video

Toen een Boeing 747-400 van Qantas enkele jaren geleden met motorpech aan de grond stond in Johannesburg besloot Qantas een andere Boeing 747 in te zetten om een vervangende motor vanuit Australië naar Zuid-Afrika te vervoeren. Qantas heeft enkele Boeing 747’s die in staat zijn een extra motor te dragen onder de vleugel, deze motor kan tijdens de vlucht echter niet worden gebruikt. Door de extra weerstand van de vijfde motor moest het toestel, dat van Sydney naar Johannesburg zou vliegen, een tankstop maken in Perth.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/