fbpx
AirlinesFinancieelFrequente reizigersProfessional

South African Airways: alle vluchten door zoals gepland

South African Airways zegt dat alle vluchten doorgaan zoals gepland, ondanks dat het door de regering beloofde noodgeld nog niet is ontvangen.

Vluchtem

Vorige week werd bekend dat het beloofde geld nog niet is aangekomen. De Zuid-Afrikaanse regering zou een financiële injectie geven van zo’n 124,8 miljoen euro. Daardoor zijn de salarissen van het personeel en de vluchtoperaties mogelijk in gevaar. In een verklaring meldt de maatschappij dat de vluchten gewoon doorgaan zoals gepland.

A340

De maatschappij vloog onlangs voor het eerst met de A350. Dit toestel moet de huidige A340 vervangen op de route Johannesburg – New York JFK. Zo hoopt het technisch failliete bedrijf kosten te kunnen besparen om uit de rode cijfers te kruipen. Afgelopen week werd bekend dat SAA negen A340’s te koop heeft gezet.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button