fbpx
AirlinesFinancieelFrequente reizigersProfessional

South African Airways: alle vluchten door zoals gepland

South African Airways zegt dat alle vluchten doorgaan zoals gepland, ondanks dat het door de regering beloofde noodgeld nog niet is ontvangen.

Vluchtem

Vorige week werd bekend dat het beloofde geld nog niet is aangekomen. De Zuid-Afrikaanse regering zou een financiële injectie geven van zo’n 124,8 miljoen euro. Daardoor zijn de salarissen van het personeel en de vluchtoperaties mogelijk in gevaar. In een verklaring meldt de maatschappij dat de vluchten gewoon doorgaan zoals gepland.

A340

De maatschappij vloog onlangs voor het eerst met de A350. Dit toestel moet de huidige A340 vervangen op de route Johannesburg – New York JFK. Zo hoopt het technisch failliete bedrijf kosten te kunnen besparen om uit de rode cijfers te kruipen. Afgelopen week werd bekend dat SAA negen A340’s te koop heeft gezet.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button