Air France-KLMAirlinesEditors choiceNieuwsProfessional

AF-KLM niet in verkoopproces Malaysia Airlines

Air France-KLM neemt geen deel in het verkoopproces van Malaysia Airlines. Dat meldt de maatschappij desgevraagd aan Up in the Sky.

Aandeelhouders

Eerder meldde persbureau Reuters dat onder andere AF-KLM een belang van 49 procent zou willen nemen in Malaysia. Wel is er contact geweest met de aandeelhouders van Malaysia Airlines, erkent de maatschappij. “Maar momenteel is Air France-KLM geen partij in het verkoopproces van Malaysia Airlines”, zegt het bedrijf.

Investering

Hiermee wordt niet uitgesloten dat de maatschappij wel deelnemer zal worden in het verkoopproces. “Air France-KLM blijft wereldwijde investeringsmogelijkheden bestuderen op basis van haar stategische doelen om een actieve maar pragmatische deelnemer te zijn in de industrie, zoals gepresenteerd tijdens de Investors Day in november 2019”, aldus AF-KLM.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close