fbpx
Air France-KLMAirlinesEditors choiceNieuwsProfessional

AF-KLM niet in verkoopproces Malaysia Airlines

Air France-KLM neemt geen deel in het verkoopproces van Malaysia Airlines. Dat meldt de maatschappij desgevraagd aan Up in the Sky.

Aandeelhouders

Eerder meldde persbureau Reuters dat onder andere AF-KLM een belang van 49 procent zou willen nemen in Malaysia. Wel is er contact geweest met de aandeelhouders van Malaysia Airlines, erkent de maatschappij. “Maar momenteel is Air France-KLM geen partij in het verkoopproces van Malaysia Airlines”, zegt het bedrijf.

Investering

Hiermee wordt niet uitgesloten dat de maatschappij wel deelnemer zal worden in het verkoopproces. “Air France-KLM blijft wereldwijde investeringsmogelijkheden bestuderen op basis van haar stategische doelen om een actieve maar pragmatische deelnemer te zijn in de industrie, zoals gepresenteerd tijdens de Investors Day in november 2019”, aldus AF-KLM.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button