FinancieelNieuwsProfessional

Mexico verkoopt regeringsvliegtuigen

De Mexicaanse regering heeft besloten negentien regeringsvliegtuigen en negen helikopters te veilen. Deze zijn momenteel nog in gebruik bij zeven ministeries.

Veiling

Tot en met 31 januari kan er geboden worden op de vliegtuigen. Er zit onder andere een Dreamliner bij met plek voor 72 passagiers. De regering kocht dit toestel in 2014. Binnenkort moeten er nog eens 33 vliegtuigen en 39 helikopters bij komen.

Economy

De opbrengst moet ten goede komen aan de grotendeels in armoede levende Mexicaanse bevolking. President López Obrador is van mening dat regeringsfunctionarissen prima met lijnvluchten mee kunnen gaan. Zelf vliegt hij uitsluitend in economy class.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close