AirlinesFrequente reizigerLiefhebberNieuwsZakelijke Reiziger

Vernieuwde cabines A340 Swiss de lucht in | Foto’s

Swiss heeft de renovatie van de cabines van de vijf A340’s afgerond. De maatschappij zegt dat de toestellen geheel nieuwe cabines hebben gekregen en een nieuw inflight entertainmentsysteem. De eerste A340-cabine werd vorig jaar al vernieuwd door Swiss.

Cabines

Naast het nieuwe entertainmentsysteem is er ook WiFi geïnstalleerd in de A340’s. De vernieuwde first, business en economy class werden eerder al geïnstalleerd op de 777’s van de maatschappij, die destijds enkele A340’s vervingen.

Vernieuwing

“Met de voltooiing van ons Airbus A340 cabinevernieuwingsprogramma onderstrepen we ons kwaliteitsbewustzijn en bieden we al onze klanten nu dezelfde premium vliegreiservaring, inclusief internetverbinding aan boord op al onze langeafstandsvluchten”, aldus Tamur Goudarzi Pour, CCO bij Swiss.

Routes

Swiss gebruikt de A340 op routes tussen Zürich en Boston, Johannesburg en Shanghai. Ook zal het toestel vanaf 1 maart worden ingezet op de route tussen Zürich en Osaka.

Economy class – ©Swiss
Business class – ©Swiss
First class – ©Swiss
Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button