fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Corendon ontwerpt Eurovisie Songfestival-vliegtuig

Corendon is één van de officiële partners van het Eurovisie Songfestival 2020. Ook Corendon Dutch Airlines maakt deel uit van het partnerschap en heeft bekend gemaakt binnenkort één van de toestellen om te dopen tot Eurovisie Songfestival-vliegtuig.

Uniek

“We zijn er trots op dat Corendon een bijdrage mag leveren om miljoenen mensen door middel van muziek met elkaar te verbinden”, vertelt Dick Gussen, marketing- en brandmanager bij Corendon. “Deze unieke kans om nationaal partner van het Eurovisie Songfestival te zijn, hebben we dan ook met beide handen aangegrepen.”

Thema

Het thema van het songfestival is dit jaar ‘open up’. Volgens de touroperator past dat goed bij Corendon “omdat wij onze klanten door middel van reizen, andere landen en daarmee ook andere culturen laten ontdekken. Daarnaast past deze samenwerking ook goed bij ons vanwege de diversiteit binnen onze eigen organisatie. Een doel dat het Songfestival ook nastreeft”, aldus Gussen.

Vliegtuig

Ook Corendon Dutch Airlines werkt mee aan het partnerschap. “Om dit te bekrachtigen zullen wij binnenkort één van onze toestellen omdopen tot een heus Eurovisie Songfestival-vliegtuig”, zegt Gussen. Het ontwerp van het vliegtuig moet nog bekend worden gemaakt.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button