IncidentenOverig nieuwsVeiligheid

Luchthaven Tripoli opnieuw dicht na raketaanval

De luchthaven van Tripoli (Libië) is woensdag gesloten nadat er raketten op het vliegveld werden afgevuurd. Dat meldt de luchthaven in een verklaring.

Luchtaanvallen

Mitiga Airport was op 14 januari heropend, nadat het enkele maanden gesloten was door herhaalde luchtaanvallen van de troepen van Khalifa Haftar.

Uitwijken

Een vliegtuig uit Tunesië die woensdag op de luchthaven wilde landen, moest uitwijken naar het vliegveld van Misrata, wat zo’n 200 kilometer ten oosten van Tripoli ligt.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button
Close
Close