Air FranceAirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Air France voegt 5 routes toe aan zomerschema

Air France heeft het zomerschema uitgebreid met vijf routes, te weten: Djerba (Tunesië), Thessaloniki, Santorini en Mykonos (Griekenland), vanaf Parijs Charles de Gaulle en Calvi (Frankrijk) vanaf Brest.

Vanaf Parijs CDG

Djerba zal onder vluchtnummer AF1034 (en omgekeerd AF1035) worden aangevlogen op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag. Thessaloniki staat gepland voor woensdag, donderdag en zaterdag (1038/1039). Naar Santorini wordt één keer per week, op woensdag, gevlogen (1040/1041). Mykonos staat op de planning voor maandagen en woensdagen (1072/1073). Al deze routes worden uitgevoerd tussen 13 juli en 30 augustus met een A320 met 174 stoelen.

Nieuwe routes

De route tussen Brest en Calvi (9404/9405) wordt tussen 20 juni en 26 september op zaterdagen uitgevoerd door een Embraer 190 met 100 stoelen. Dit jaar komt de maatschappij ook nog met tien andere routes, te weten: Genève, Algiers en Madrid vanaf Orly en Krakau, Sevilla, Alicante, Malaga, Valencia, Faro en Monrovia vanaf Charles de Gaulle.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button