fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Norwegian schrapt gratis handbagagekoffer bij goedkope tickets

Norwegian past het handbagagebeleid aan. Vanaf 23 januari mogen klanten met een LowFare ticket nog wel een klein tasje voor onder de stoel meenemen, maar een bagagestuk in het opbergvak boven de stoel mag niet meer.

Voor 23 januari

Klanten die voor 23 januari een ticket hebben geboekt kunnen nog wel van de oude regels gebruik maken: maximaal 10 kilogram met LowFare, LowFare+, Flex en Premium en maximaal 15 kilo voor PremiumFlex. De afmetingen mogen maximaal 55 x 40 x 23 centimeter zijn. Het kleine tasje onder de stoel mag 25 x 33 x 20 centimeter zijn.

Na 23 januari

Klanten die hun ticket vanaf 23 januari boeken, mogen bij LowFare alleen nog een tasje meenemen voor onder de stoel van 30 x 38 x 20 centimeter. Iets groter dus dan wat voorheen mocht. Reizigers met een LowFare+ ticket mogen naast het tasje onder de stoel ook een handbagagekoffer in het vak boven de stoel plaatsen. Passagiers met een Flex ticket, Premium of PremiumFlex mogen voortaan 15 kilogram aan handbagage meenemen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button