Frequente reizigerNieuwsVliegvelden

Vliegverkeer Reykjavik plat door extreem weer

Het vliegverkeer op Keflavik en Reykjavik ligt vrijwel plat door extreem weer. Ook op andere IJslandse luchthavens kunnen vluchtverstoringen voorkomen.

Keflavik

Op Keflavik zijn bijna alle vluchten van vandaag geannuleerd. Een enkel vliegtuig landt er met vertraging. Ook staan er nog maar twee vluchten op de planning die kunnen vertrekken vandaag. Er is momenteel windkracht acht in Reykjavik met veel regen.

Reykjavik

Ook op Reykjavik Airport zijn er veel annuleringen, maar ook een aantal vluchten die wel doorgaan. Deze luchthaven handelt voornamelijk het binnenlandse verkeer af. Andere luchthavens in IJsland kunnen volgens exploitant Isavia ook getroffen worden door het slechte weer, maar vooralsnog lijkt het voornamelijk tot de hoofdstad van het land beperkt te zijn.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button