fbpx
Air FranceAirlinesFrequente reizigersNieuws

Voortaan ook business class op binnenlandse vluchten Air France

Voortaan is business class bij Air France ook beschikbaar op binnenlandse vluchten. Vanaf 4 februari zal het mogelijk zijn om in deze klasse te reizen op een vlucht binnen Frankrijk.

Opties

Voor de binnenlandse vluchten in business class van de maatschappij zijn er drie opties beschikbaar: business leisure (niet restitueerbaar ticket, aanpasbaar voor een vergoeding van zeventig euro), business flex (restitueerbaar ticket, zonder extra kosten aan te passen) en business abonné (hetzelfde als business flex en inclusief een optie om een eerdere of latere vlucht te nemen).

Voordelen

Tot 30 uur voor vertrek is het nog mogelijk om een upgrade te kopen van economy naar business. Ook voor de business class op de binnenlandse vluchten geldt dat reizigers gebruik kunnen maken van bijvoorbeeld SkyPriority en de Air France lounges. Wat eten betreft krijgen binnenlandse business passagiers een hartige snack, een zoete snack en een glaasje wijn of champagne.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button