fbpx

Zakelijk reizen via Schiphol: dat werkt!

Nog even wat mails checken, een offerte opstellen of met een klant overleggen? Op de luchthaven zijn alle faciliteiten aanwezig om de tijd tot aan uw vlucht optimaal te benutten.

Zakelijk parkeren 

Reist u voor zaken via Schiphol, dan staan snelheid en comfort voorop. Uw auto dicht bij de terminal parkeren is dan ook een uitstekende start van uw reis. Schiphol biedt goed bereikbare en betrouwbare parkeermogelijkheden zoals P1 kort parkeren tot 48 uur. Of P6 Valet Parking voor als u langer op reis gaat. Voor nog meer comfort kiest u Terminal Valet Parking. Reserveren kan tot 2 uur voor vertrek. Wegrijden in een schone auto? Met de exclusieve wasservice is uw auto bij terugkomst ook nog eens brandschoon.

Natuurlijk zijn er ook andere manieren om naar de luchthaven te reizen; zoals comfortabel met de trein, vanuit Amsterdam met een SHARE NOW of met een luxe auto van Schiphol Business Taxi.

Een oase van rust in de exclusieve Privium lounges

De Privium ClubLounge en Airside Lounge zijn een oase van rust waar u ongestoord kunt werken of uitgebreid kunt ontspannen. Er is een uitgebreid food and beverage assortiment met gezonde en biologische producten en excellente wifi. Als Privium lid reist u bovendien zonder oponthoud. U heeft toegang tot het priority wachtgebied voor de security check. Bij de daarop volgende paspoortcontrole gebruikt u de irisscan voor een razendsnelle grenspassage. 

Meer hierover leest u op schiphol.nl/privium

Vergaderen tussen de vliegtuigen

Van een snelle meeting tot een complete conferentie: voor iedere gelegenheid is een geschikte ruimte te vinden. Zo kan vergaderen achter de paspoortcontrole bij Café Chocolat. Ook rondom Schiphol vindt u verschillende toplocaties om af te spreken. Allemaal op loopafstand van de luchthaven. Zoals het Meeting Centre van Regus en Spaces Schiphol Airport. 

Praktische faciliteiten 

Voor vertrek nog even relaxen of (bij)slapen? Yotelair en Mercure Hotel zijn achter de security gelegen en zelfs per uur te reserveren. Zo begint u uitgerust aan uw vlucht. Direct bij aankomst boodschappen doen, uw gerepareerde schoenen of uw gestoomde kleding ophalen? Het kan allemaal op Schiphol Plaza. Ook voor last-minute vaccinaties en een apotheek kunt u gewoon op Schiphol terecht. Voor unieke relatiegeschenken en persoonlijke cadeaus bezoekt u een van de vele winkels, zowel voor als na de security. 

Kijk wat Schiphol voor u kan betekenen op schiphol.nl/zakelijk

Via
Schiphol

Schiphol content

Dit is content van onze partner Amsterdam Airport Schiphol
Back to top button